Buka Buku Pink di Swasta

Assalamualaikum..saya nak tya kalau saya bukak buku pink di hopital pantai then kalau nk buat checkup bulanan di klinik kesihatan berdekatan boleh ka

2 Balas

kalau mcm tu bukak je dkt kk sis. lagi sng. sbb nya dkt kk bukak buku free je, so dh plan nak checkup dkt kk, bukak je buku pink dkt kk. nurse dkt kk tu x kesah pon kalau awk mengandung rapat ke x sah taraf ke ape ke mslh kesihatan ke high risk mom ke. jnji awk bukak buku pink dulu.

12mo ago

sama lah sy 9w.. sy y ada problem, ada surat refer dari hospital pun, nurse hospital siap call kk suruh bukak buku pink pun... kk tempat sy tetap suruh sy tggu dia call utk tarikh appointment. selagi tak lebih 12w, takde bleeding InsyaAllah takde pape.

Waalaikumsalam. Monthly check up hospital pantai pun akan pergi jugak ke? Boleh nanti awak akan dua buku pink. Satu KKIA satu Pantai