Ostematrix Shaklee

Kalau mkn pil kalsium Ostematrix Shaklee tu elok ke masa hamil 6 minggu? Xde bagi effect ke

Ostematrix Shaklee
8 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..better puan tanya pada agen shaklee sblm consult produk tersebut .kerana mereka lebih mahir ttg ini dan mereka awl2 dh di briefing ttg ini sblm di jual kepada pelanggan ..mcm sy..sy mkn pil kalsium biasa shj yg d jual di farmasi😉✌mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

boleh je. saya makan sebelum pregnant, dan smbung consume ni wktu pregnant. boleh buat pengganti susu. saya agent shaklee. setakat ni xdek masalah lagi utk ibu mngandung. take care, moga urusan dipermudahkan

3y ago

kt farmasi xdek jual. tapi selamat. don wori. kalau nk beli, beli dari agen yg sah. jgn cari kt shopee/lazada. takut dapat yg dah expired

Boleh sis.. Sy consume ni dr sebelum pregnant lg.. Sebelum pregnant boleh mengelak kan sembelit, tido nyenyak.. Time pregnant pulak utk elakkan simpul biawak or kejang kaki, elak mslh sembelit..

sy pun mkn ni sis . skrg dh 15w .. alhamdulillah kejang kaki time tdo malam pun dh xde .. blh menggantikan susu ni sis . sbb sy susu xleh mnum nnt muntah . mkn ni alhamdulillah . membantu sgt

saya one of shaklee indp. distributor. saya amalkan ni and esp. lagipun saya jarang minum susu. alhamdulillah. semua okay. baby pun ikut week dia.

Maaf ye, saya takde pengalaman consume ostematrix ni, jadi saya kurang tahu. #TAPsupermoms

sy makan ok je.Now sy amik vita c& omega guard

boleh je