Ostematrix Shaklee

Kalau mkn pil kalsium Ostematrix Shaklee tu elok ke masa hamil 6 minggu? Xde bagi effect ke

Ostematrix Shaklee
8 Balas

boleh je. saya makan sebelum pregnant, dan smbung consume ni wktu pregnant. boleh buat pengganti susu. saya agent shaklee. setakat ni xdek masalah lagi utk ibu mngandung. take care, moga urusan dipermudahkan

3y ago

kt farmasi xdek jual. tapi selamat. don wori. kalau nk beli, beli dari agen yg sah. jgn cari kt shopee/lazada. takut dapat yg dah expired