sembelit

Hai ibu2 semua. Ada x yg pernah consume ostematrix shaklee utk masalah sembelit masa pregnant? Ok x? Atau ada tips x untuk kurangkan masalah ni?

1 Balas

Saya checkup kat klinik swasta, mengadu pada doc & doc bagi satu ubat cecair untuk makan. 3x sehari. Rasa macam minum air gula version sikit 🤣 Alhamdulillah sekarang dah okay. Saya pun pernah consume ostematrix juga masa pregnant anak first, pun okay 🙂👍🏻 sis banyakkan minum air suam, makan banyak sayur hijau & fibre. Best of luck sis ✌🏻

4y ago

Welcome ✌🏻