boleh x mkn durian...

Kalau mkn durian awal2 kndungan boleh ke...

9 Balas

Saya x berani sis. Ada org ok ada yg xok. Mcm saya tunggu 2nd trimester. Itupun sy xmkn byk. Sy limit kan diri 1 ulas shj sehari. Durian ni panas. Takut efek kandungan

Setiap badan orang lain2. Nak suggest pun kena try sendiri dulu baru tahu okay ke tak dgn awk. Time preggy nak makan ape semua kena berpada2.

Okey je sebab makanan masuk ke usus. Bukan ke rahim. Banyakkan tengok post Dr. Imelda. Cuma tak digalakkan sebab manis.

Sy 2nd trimester bru sy mkn drian. Tu pn skli mkn amik rasa 3 ulas jer. Xbrni nk mkn lebih2.

Mkn ja... Sbb durian byk vitamin... Tapi jgn lh terlalu over😃😃☺️

Boleh, tp kena berpada2. Sy masa nk masuk 4bulan,mkn durian everyday.

Sy mkn.tp cukup nk merasa..pastu mnum air byk2

Xblh sbb kandungan bru lg..better hati2

Boleh tpi jgn byk sangat