Ttc 2years

Kalau mcm ni +ve

Ttc 2years
10 Balas

1 mnggu atau 2 minggu lg sis test upt lain...sya mla2 pon mcm tu...lps 2 minggu alhamdulillah terang 2 lain...

4y ago

Tahniah

Positif nie ❤ tinggu lgi 3 4 hari,buat test lgi naik 2 line terang.. Tahniah

4y ago

Tq awak🥰

boleh test lagi nt . sy first dlu pn mcmtu . insyaAllah ada tu . aamiin

4y ago

Sekali dpt double line, hari2 nak test hehehe. excited sgt 2tahun dah tggu

Try upt lain jugak. Cari upt farmasi.

4y ago

sy dah cuba upt farmasi, alhamdulillah +ve jugak

Tahniah positif tu...jaga diri

4y ago

Welcome awk

Sis ttc Ade wat rawatan lain x

4y ago

Maksudnye sis xde wat rawatan kt hospital ye..just ikut cam petua2 ey..umo sis brp..tahniah ye

Insya allah ada rezeki tu sis

4y ago

Wc sis

Jaga diri. Positif dh tu

4y ago

Alhamdulillah. Tq awak🥰

First bby ke

4y ago

Ye first baby

Positif tu

4y ago

Alhamdulillah🥰