Pregnancy ttc

Assalam,sy nk tnye klau mcm ni +ve ke ? Sbb dh lwat 6hri dh priod

Pregnancy ttc
2 Balas

Insha'Allah positive sebab test lepas lewat period. dalam masa seminggu, try balik upt . sebabnya kalau samar macam ni, ni masih awal pregnancy ( hari subur lambat / persenyawaan lambat ) . lepas seminggu nanti , kalau makin terang. boleh tggu kandungan 7w ke atas untuk gi scan 🤗 sebab saya kabur macam ni time 2 hari sebelum period. bila dah seminggu lewat makin terang . so try tggu lagi seminggu ya 🤗

2y ago

sme laa ..sy ni spupu kwen lwat 4bulan dri sy tp dy bunting plamin ..mlu jgk laa sbb maksdara ckp erh dpt kt dy dlu ..pstu mse kje ad la yg tnye bila nk tukar bju peknen,erh xpndai la ko ni mcm² laa 😓

positif , tahniah 😘 repeat upt lagi seminggu pasti terang dah

2y ago

alhamdulillah harap² mcm tu laa ..kwen xsmpai stahun lg pon rse dh lme dh tggu 😭 bosan ng mlut² org