Adakah benar or tak?😂

Kalau masa hamil,selalu minum milo yg tak pernah minum susu Dan lain2 .kulit anak coklat or Hitam😂..dibilang kawan2ku😆

3 Balas

tak la awak. .mitos je. 😊 kalau minum air mineral takkan nanti anak keluar kulit tranparent pulak 😁. kulit ikut genetik mak ayah 😊

3y ago

iya, ikut genetik mak ayah, saya masa pregnant suka sangat makan ayam masak kicap, walaupun ada yang kata nanti anak keluar kulit hitam manis, tidak pun. . mitos saje. . orang dulu² cakap kiasan. . ada orang minum milo, hb boleh drop sebab milo ada sedikit caffien. . boleh kalau nak minum tapi moderated. . 😊 fikir yang baik² ya awak . .😊

tak awak.. 😆dr saya cakap jangan minum kerap air milo,coklat, teh, kopi 3 benda ni hb blh turun

mitos