minum oat coklat blh ke

saya setiap kali sahur mesti minum oat coklat. ada yg kata kalau setiap hari minum coklat tak elok. sy minum oat coklat and tak letak susu pekat. adakah oat coklat pon tk elok utk ibu pregnant? oat coklat yg sy minum tuu kurang manis.

2 Balas

macam saya pulak setiap kali check up dekat klinik desa, nurse akan tekankan jangan ambil minuman kopi, teh dengan coklat cause semua ni berkafein so tak digalakkan untuk ibu mengandung... nurse siap tunjuk dalam buku pink pasal ni tapi saya tak ingat page berapa

elok je sis. oat salah satu makanan yang boleh naikkan HB.