Smoothies 2nd trimester

Hi. Ada sesiapa yang pernah buat smoothie sendiri or beli tak? Kalau ada yg buat buah apa je mommy’s campur ya? Kalau beli yg terus minum yg mana? Contohnya boost/juices or lain2.

2 Balas

minum je buah apa pun. semua jenis boost/juice works saya minum asal kena dgn tekak. takde buah yg bg mudarat melainkan ada kencing manis atau masalah kesihatan yg lain. skrg pun saya dah selamat bersalin tanpa masalah pape

Any buah semua ok. Saya suka buah dgn canpuran yougurt. 🤗. Tapi yogurt asli ya. Klu rasa masam sgt or rawar letak madu or gula sedikit.

2y ago

saya prefer buat sendiri. Sbb klu beli di luar, tinggi gula sbb depa punya smoothies pun kadang2 pakai syrup