obimin

kalau makan obimin..tak payah makan kew acid folic???

2 Balas

Tak perlu..acid folic yg diperlukan utk ibu mengandung 400-600mcg shj. cuma selidik dlu capsule obimin diperbuat dari apa..kalau yakin dari sumber halal, bole teruskan makan obimin tu.

4y ago

ye dlm obimin tu mmg ad folic acid yg mencukupi..saya xselidik pun capsule tu dibuat dr mana sebab isteri sya xpkai pun obimin tu..cuma yg saya tahu capsule obimin dibuat dr bovine..xsure dari sumber halal atau tidak..kalau siapa2 yg dah pernah selidik boleh la share di sini.

Xperlu...dlm obimin da lengkap smua..ada asid folic skali..

4y ago

blh saya tau cara makan dia...sebelom or slpas...