Obimin or folic acid

Nk tanya kalau dah makan obimin tak perlu makan folic acid ke? Atau makan dua dua? Baru 4 weeks dr suggest suruh ambek obimin

4 Balas

saya masa preg 4weeks hritu doc suruh makan folic acid je.. katanya dah masuk 3bulan baru bole makan obimin. Tapi skrg dh 6weeks4days.. sy makan folic acid n minum karihome mama je.

Obimin / obimin plus is a multivitamin that has folic acid. Either one sahaja.

Better obimin, obimin better dari folic acid. Cepat utk perkembangan bayi

obimin je. dalam tu dah ada folic acid