Pemakanan boleh atau tak

Kalau makan meggi kari waktu preggy 14 minggu boleh ke ? Sebab tu je yang nampak menyelerakan .

11 Balas

bende jajan mcm ni mmg ler sedap. perasa bnyk🤣 sy pregnant ni,mna blh sentuh meggi,air karbonat. nanti ada mata yg merhati😅 kalau ank sakit apa² bila lahir nnti,disalahkan kita pulak mkn xjaga 😌

atas badan masing². klau yg pernah ade risiko ggur kena jaga makan/aktiviti harian. sy berani mkn meggi 1sudu je bila pregnant dh nk msk 4bulan. buat ilang rasa ngidam

Sy makan je apa yg sy nk makan sis.. Tapi semua berpada.. Setakat dapat merasa je pon dh cukup...

Saya makan je , samyang pon saya makan , alhamdulilah so far baby sihat , cuma jngn kerap sngt

2y ago

Kann🤣 sedappp

tulahh , tapi tak banyak laa kadang habis kadang tak . terima kasih semua respon♥️♥️

boleh je nak makan sikit sekali sekala. jgn kerap sbb byk kandungan garam dan pengawet

saya hritu mkn je sis... ramen pun mkn sepedas2 alam tu... tp sis jgn mkn terlalu kerap...

Sy bru lps mkn megi sis. Xlalu tgk nasik. Mkn jer. Jgn hirup kuah sudah

Boleh je makan sis, tapi jgn kerap sgt. Dan dlm kuantiti sederhana 😊

bole tp jgn selalu