Kalau loya bau ayam kira satu tanda hamil ke ? Sdgkn sblm ni ayam satu makan fav saya

6 Balas

sy alami byk tanda2 hamil. just fews je xalami .sy igtkn sy preg juga tp bkn rezeki sy lps check upt mula2 line samar2, kali ketiga buat -ve 😌

Check upt utk kepastian sbb sy dulu pn alah pada ayam..jangan kata makan, nak pesiang pun x boleh..dah la ank 1st peminat tegar ayam😅

Check UPT utk confirm. Sy pun loya bila lihat ayam. Terus xde selera nak mkn

Kalau memang tengah pregnant, boleh jadi jugak tu salah satu simptom.

Cek upt utk confirmation

Check upt