nk tanya

Kalau lepas pantang 44 hari kene pantang bersama dengan suami 100 hari pulak ke..ada kawan cakap macam to..tapi saya tengok mak saya..ada anak kembar tahun.. lme to..kesan suami?

35 Balas

Sye dgn hsbnd jns takut.. so pntang mmg lama skit la huhuu.. syukur dpt suami memahami. So kte as wife guna la kaedah lain utk happy kan suami.. gituuuu.. 😂💞

4y ago

Haa betul2.. Jenis takot.. Haha mase pregnant pon jenis takot nk bersama.. Tapi kalau rase agak lame sgt, guna kaedah lain laa asal suami lepas cukup laa.. Hahaha