nk tanya

Kalau lepas pantang 44 hari kene pantang bersama dengan suami 100 hari pulak ke..ada kawan cakap macam to..tapi saya tengok mak saya..ada anak kembar tahun.. lme to..kesan suami?

35 Balas

Mak mentua sy bidan kampung, dia cakap lepas bersih tu boleh bersama dah. Y pantang lama2 tu pantang makan. Sy pantang makan sampai 6 bulan. Lama kan. Huhuhuhuhu nak badan cantik balik la konon.

5y ago

Sis Cinta. Guna perancang sis. Mcm sy suntik tiap bulan, kan KKIA ada bekalkn perancang scara percuma slama 2 tahun kalau tak silap. Saya dulu suntik je sebab slalu lupa makan ubat. Sementara nak kumpul duit buat implan pula😅