nk tanya

Kalau lepas pantang 44 hari kene pantang bersama dengan suami 100 hari pulak ke..ada kawan cakap macam to..tapi saya tengok mak saya..ada anak kembar tahun.. lme to..kesan suami?

35 Balas

sy sume ank2 pantang 44hari..hari ke 45 on gn suami. pape kne bncg sma2 gn suami.. jgn ikot org tau sis.. daya tahan kite lain2. xsme.. selalu y sy perati dr kawan2 rapat.. dorg pntang 100ari sbb dorg culas.. xpntang betul. mnum air sejuk berais dlm pantang. jd dlman mmg lmbt baik mcm tu. tp xsure la org lain mcm mne.

5y ago

Hehe ok sis..tq info..