nk tanya

Kalau lepas pantang 44 hari kene pantang bersama dengan suami 100 hari pulak ke..ada kawan cakap macam to..tapi saya tengok mak saya..ada anak kembar tahun.. lme to..kesan suami?

35 Balas

Maaf ya sis..saya ni atas tanye aje..xde lebih pn..x payah la nk over sgt..klu sy x Saba pn nafsu sy..bkn sis..msing2 nfsu lain2 pe..binatang pn nafsu lain2 pe..so kesimpulannya sy dkat sini menanye sahaje.. #jawap cara elok kan boleh..