Betul ke Ibu?

Kalau lepas menyusu anak tido 3-4 jam dalam satu2 masa adakah dia dah minum 3-4 oz susu badan? Saya curious nak tahu. Sebab saya pam susu dapat sikit je. Tak sampai 3 oz pun..kalau nak buat stock susu tu agak struggle sikit kena pam banyak kali baru boleh penuh satu botol. Kalau dapat sikit tak macam yang saya harapkan rasa down gila.

1 Balas

suction direct dgn pam sgt berbeza. u mmg xboleh nk agak unless u jaga feeding time, pumping time. jgn terlalu rely dgn pam, try marmet sekali. plus u punya pemakanan kena jaga, minum air secukupnya. emotion pun sama