Gdm on diet bersalin 38 weeks ke??

Hi, kalau kita gdm on diet, memang doc suruh kita msok hospital 38 weeks untuk bersalin ke? Siapa ada pengalaman mintak tolong share ye 😁

26 Balas

Saya baru lepas bersalin..gdm on diet..dapat surat masuk hosp tarikh edd 1/11 sebab baby seronok duduk dalam perut tak mau keluar..induce 2/11 dan bersalin hari yang sama saya induce.. Masa anak no 3, gdm on diet juga tapi xkena masuk hospital dan bersalin pada 38m 6h.. tu antara pengalaman saya..moga ibu dan baby dipermudahkan urusan ye..