mahu tahu

kalau kita awal kehamilan, buku pink belum buat.. tp ada sedikit spotting/bleeding .. pergi emergency doktor layan ke kita kalau kita bak ubat kuat rahim

2 Balas

Saya cek swasta, kandungan da 7w lebih , blm buat buku,doc kata tggu npk heartbeat baru buat bku.. Skrg nk masuk 2w ada keluar darah / coklat, dia ada pesan g hospital, tp saya balik lagi klinik tu dan doc bekal kan ubat kuat kan rahim suh makan..n byk kan rehat.

5y ago

alhamdulillah laa cmtu.. semoga kandungan baik2 sahaja .. sy tny utk persediaan akn dtg.. sbb dh byk kali gugur awal2 kehamilan .. plg lama hari tu pun dh 9bulan.. tp pegi klinik desa dorg ckp biasa .. last sekali scan kantung dh tak cantik .. sy sampai skrg menyesal, rasa bersalah sbb dengar ckp org

Mana boleh nak ubat suka2. Cek lah dulu

5y ago

kte pun bukan nk mintak ubat sesuka ht.. sbb terlalu byk keguguran, yg bt kte nk berhati2..