Spotting tapi belum bukak buku pink, perlu ke emergency?

Saya pregnant 4 minggu tapi belum bukak buku pink, jika berlaku spotting ,perlu terus ke emergency ke macam mane? Saya tanye sebab takut prosedur dye lain kalau belum bukak buku lagi..btw spotting saya macam banyak dari pengalaman anak first, sebab tu saya risau.. Anak first, spotting sikit je.. Saya makin banyak, tapi baru sehari

1 Balas

Spotting kne tgk berterusan or tak. Klu berterusan pi klinik biasa pn boleh check. Dkt emergency priority pd yg dh buka buku.