Due date jun 2021?

Kalau kiraan sy sendiri due date bulan jun 2021. ada yang due date sama sy tak bulan jun 2021,share la due date mommies semua, dah buka buku pink ke belum? sy belum

133 Balas

sy kalau ikt scn due 23.06.2021..tp kk kira jadi 28.06.2021...xpla mana2 pn janji keluar shat xlbh due smpat ibu makan ketupat..alhamdulillah pregnant ank ke3 xkna minum air gula nurse ckp..3x pregnant dah xkna minum air gula

3y ago

nurse ckp kedah ni ada kelongaran skt kalau bmi ok apa smua umur bwah 30 xpyh minum lg air gula..lgpun sy dpt stickr pth..plik jugak kwn sy sma umur tp kna minum air gula