Due date jun 2021?

Kalau kiraan sy sendiri due date bulan jun 2021. ada yang due date sama sy tak bulan jun 2021,share la due date mommies semua, dah buka buku pink ke belum? sy belum

133 Balas

InshaAllah saya 18/6 😊belum buka lagi. tapi da buat appointment. semoga dipermudahkan urusan kita semua🌹

2.3.2021...tpi ada isu lain...sya ada gdm& plasenta di bawah...mohon doakan sya ye...semoga baby&sya sihat&selamat ...amin

3y ago

Sy pn ada gdm dan hipertensi

sama la...sy buat kiraan sendiri pun bulan jun 2021..3jun,buku pink blm buka lagi..hajatnya minggu depan baru nk g buka

Ikut apps 26/1, ikut doc kd 20/1, ikot scan 25/1, ikot doc pakar 23/1 huhuhuhu doakan sy dipermudahkan je la ☺️

saya kalo ikut lmp..due saya 2jun2021..scan prtama..due 9jun2021..baru² scan, ukur bby jd due 29mei2021.. 😄😅

3y ago

Sama lah tarikh kita 😃👏🏻👏🏻 2/6

mine 3/4,.. bukak buku masa 15week,.. now 19 week,.. esok second checkup,... anak pertama inshaaAllah aamiin

Kalau ikut dalm apps nie 15 June 2021. Baru buat appointment, tnggu kk call bg tarikh untuk 1st checkup..

hai mommy ..14 jun ..belum bukak buku lagi . mnggu depan bru appoiment gan kk bukak buku ..😍

sy punya due date 9 jun 2021.. 16/11 ni baru ada appoinment nak buat buku pink 🤭

16 June 2021...insyaallah..lg 2 minggu utk appoinment bukak buku pink...