janet

Kalau kerap kentut tu normal ke

13 Balas

Bagus kuat kentut. Lagi senang angin keluar.. saya perut rasa berangin. Harapkan sendawa jelah. Kalau dpt kentut, puasnya...

Normal sis.. kadang time mengandung ni sentiasa rasa berangin.. kdg gastrik, kuat sendawa jugak pun ada jugak..

Baca soalan sis sy terus terkentut 🤭 normal sbb dlm perut banyak angin.. lebih2 lg awal pregnancy..

Samalah.. Kuat kentut satu hal, buang air besar pn tiap hari. 😆😆

kentut da aroma bau y sgt menusuk di kalbu... hahahahaha.. normal sis

5y ago

kan... pedih² menahan gas🤣

Normal lah sis.. Saya shari, lima enam kali kentut.. Hahaha

Sy kerap juga.. di tempat kerja pun byk kali kentut..🤗

Bagus...saya suka kentut..rasa selesa perut

5y ago

Betul tu.. kan perut rse xbrat kan😂

Sgt normal 😅😆😆

ok lh tu buang angin