assalamualaikum..Nak Tanya

Kalau kaki Kita bengkak sebab apa ye..apa patut buat.nanti doc marah tak kalau kaki bengkak

6 Balas

haha doc tak marah la mommy. kaki bengkak tu mmg normal masa pregnant. kalau baring tu, tinggikan kaki. lps bersalin nnt surut balik. :)

Doc x marah pun la klu kaki bengkak, dia bg tips ada la. 😁😁 normal tu. Kdg2 sbb awk duduk atau berdiri terlalu lama

Kandungan dah berapa minggu? Kalau tekanan darah ok and kencing takda protein should be ok

Normal tu kaki bgkk , time tdr lapikkn kaki ats bantal nnti surut la

Sy 8week kaki da bgkak .. Normal ke mmy ii ?

norml jga tu..klu tdur ltak kaki ats bntal..