Alhamdulillah.. sy dh slmt lahirkan baby girl hari ni 14/08/2020 pukul 2.48pm td.

Kalau ikuzkan kena serah diri utk iol ari ni sbb GDM tp bila sampai bilik saringan Doctor cek jalan dh bukak 4cm. So Doktor terus pecahkan air ketuban n antar ke labour room.xde rasa sakit. Then pukul 12.30pm start rasa sakit. Kul 2.35 pm nurse cek cakap jalan bukak 7cm tp x sampai 5 min lepas tu rasa mcm ada benda seketul nk keluar. Nurse cek tgk dh 10cm. Alhamdulillah.. teran 2 kali je.

2 Balas

Tahniah & slmt berpantang ?

tahniah