Yang mana satu paling sukar bagi anda ketika hamil?

Kalau ikutkan semua ni sangat mencabar lagi-lagi untuk ibu yang pertama kali hamil. Komen sikit di bawah yang mana satu ibu-ibu rasa paling mencabar sepanjang kehamilan? 🤰🏻

Yang mana satu paling sukar bagi anda ketika hamil?
80 Balas

semuanya. masa mengandung anak ketiga, kaki bengkak teruk. terpaksa ambil cuti tanpa gaji dari kandungan 5 bulan hingga bersalin.

Semua pernah rasa. Paling mencabar morning sickness muntah teruk sampai 6 bulan. Sekarang dah start sakit badan & pinggang.

sakit badan . lenguh satu badan dri kandungan 1st trimester sampai bsalin . xleh bdri n duduk lama. kena baring je. hmm

sakit kaki. sbb bila sakit kaki, nak banyak berjalan nak exercise pun susah masa 3rd trimester. hanya mampu baring je😞

Mual dengan sakit kaki. Sapu untuk sapu minyak pun dah sakit, ni kan kalau tekan tekan sikit. Nak menangis rasa.

awal trimester - mual🥴🥴 slps mual mual pedih ulu hati now masuk trimester 3 sakit badan😩🤣🤣🤣

Anak pertama prnah rasa sakit kaki dan sakit badan sja...Anak kedua semua diats rasa kcl pedih ulu hati...

semua ke atas saya rasa sekarang...kot nak pening sampai tak pitam,muntah rasa mcm nak mual kott....

semua di atas...lagi2 bila baby da besar dlm perut pastu dia tendang terasa nikmat sakit tuuuu 😅

Pedih ulu hati.. smpai berguling di office.. 3x kena. Tuhan je tau keadaan kita mcmna masatu.