DEMAM! Cuasa tak helok

Kalau ibu preg..demam,batuk@slsma tak effect kt baby kn? ke ade?? dh 2 hri slsme. . . bnci sgt dmm?? 8months pregnnt

2 Balas

Sy ase kalau dmam msti kene g refer dr.sy kalau dmam cpat2 mandi sejuk2 kan badn.tgk kalau blarutan jumpa dr..tc

5y ago

Sya msih ada stok ubat msa sya mngndung 5 bulan,sya sllu mkan yg tu.. sbb hritu gi klnik ada inform kt doc yg sya tgh pregnant and doc bgi la ubat tu.. sbb klau kita bgitahu yg kita pregnant,doc akn ada bgi ubat yg ada limit utk ibu preg.. boleh kn sis mkan yg tu?

Effect kalau demam tinggi sampai menggigil2

5y ago

sya ada stok ubat,mmg khas utk ibu mgndung sbb dlu msa mngndung 5 bulan sya prnah ke klnik n dktor bgi ubat dmm,tu la yang sya mkan smpai skrang klau smpai tak than sgt dh..boleh kn?