ibu hamil

Kalau hamil 25 minggu tapi amalkan minum susu HL marigold tu elok tak ye?

25 Balas

Boleh sangat sis. Haritu doctor ada cakap dia tak galakkan minum susu tepung yg untuk ibu hamil. Manis sgt. Tu dia syorkan minum susu hl marigold.. Okay je untuk ibu mengandung

Ok je. No hal. X semesti susu ibu hamil. Sy minum dutch lady serbuk je sbb suka buat panas cmpur madu n safron. Alhamdulillah baby scan 28 minggu, sihat walafiat

4y ago

Ok tq ye..

Elok je sis kalau nak minum susu hl tu masa mengandung.. Sy suka susu HL coklat. Dan tak suka susu pure tu. Heeee.. So alhamdulillah minum setiap hari2 😊

Sy pun consume susu HL and good day, yg rendah lemak.. Susu untuk ibu hamil saya tak boleh telan.. so doc and nurse pun shorkan susu hl.. farm fresh pun ok

Boleh je.. Saya pun minum susu hl marigold masa pregnant.. Asalkan berkhasiat and tak tinggi gula..SUsu hl ni tinggi kalsium so mmg bagus untuk ibu hamil

Boleh sis.. susu hl untuk ibu mengandung mmg okay.. kalau rasa manis tambah air sikit.. elak gdm.. yang penting jangan tak minum susu.. kesian ke bby

Doctor ada suruh minum susu ibu mengandung tu tapi tekak saya tak leh terima.. Saya minum susu hl baru okay.. sedap pun sedap..hehehe

Boleh. Sy boleh minum susu HL je time pregnant. Yg lain semua x sedap di tekak. Takde maslah pon. As long as badan cukup calcium

Sepanjang pregnant memg amik susu hl je. Tu je yg boleh masuk tekak. Sedap pon sedap. Xda masalah sepanjang minum susu hl

Minum mana yang mampu diterima tekak. Kalau yang tu rasa sesuai teruskan asalkan minum susu. Jangan tak minum langsung.