Susu marigold hl

Hai, Assalamualaikum nak tnya...awal mengandung boleh ke amalkan minum susu marigold hl? Kalau boleh amalkan, susu marigold hl yg mana boleh minum? Ke semua boleh?

5 Balas

Hi. Waalaikumussalam. Kalau saya minum yang susu rendah lemak utk susu HL. Rasa nya pun tak manis sangat. Okay dengan tekak saya

2y ago

yg penting fresh milk sis jgn lain dr tu sbb sy pun doktor suruh minum fresh milk je xkisah jenama apa...jji bukan susu khas ibu mgndung...gula tggi

boleh je, 2 gelas sehari dah cukup for calcium. bagus for mommies yg ada gdm, sebab susu mengandung biasa tinggi gula.

saya sentiasa minum susu ..HL dan farm fresh menjadi pilihan no 1.

ambik y putih plain..sy amal mse peknen

Yg pasteurized