ibu hamil

Kalau hamil 25 minggu tapi amalkan minum susu HL marigold tu elok tak ye?

25 Balas

boleh Klau sis nk minum susu tepung tapi ambik yg susu tepung Anmum tanpa gula mmg sesuai untuk ibu hamil minum

Okay je.. Sy tanya nurse dan doktor pun mereka kata ok.. Susu ibu mengandung banyak gula.. takut baby besar..

bleh je sis..tggi kalsium..sy pn mnum smp dh 3rd trimester..tp amik yg low fat

Ok sis..dokter pun saran kan mnum susu hl tu..tinggi kalcium

Doc sarankan minum hl. Boleh naikkan hb juga sis

apa2 pun bleh sis janji susu yg berkhasiat

ok jerk,sy mnum yg kurma punya...

Ok.saja as long tiada diabetes

Ok je sis😊

Ok 👌🏻