demam baru 4 week

Kalau demam on off tu biasa ya time pregnant Saya Tak pergi check doc lagi..baru test upt ikut kiraan mak sdre nurse baru 4week..

8 Balas

batter g check sis . dri xprnh sbb kita xsedar demam pon bole effect kt janin . sy dlu demam on off . doc check2 upeny trkne denggi . kita kdg anggp mse preggy demam ni hal biase2 tpi kdg tu dlm xsedar ad bnyk juga punca demam . sy mse demam tu pon sambil lewa xnk check tpi suami brkeras kata prgi check sbb dy rse xsedp ati . klau xmungkin da brlaku prkara yg xd ingini . ini bkn mnakot kn ye sis tpi doc mmg pesan kita klau preggy batter check je lebih baik sbb kita tau janin brkongsi drh semua dgn mommy dy.