demam baru 4 week

Kalau demam on off tu biasa ya time pregnant Saya Tak pergi check doc lagi..baru test upt ikut kiraan mak sdre nurse baru 4week..

8 Balas

batter g check sis . dri xprnh sbb kita xsedar demam pon bole effect kt janin . sy dlu demam on off . doc check2 upeny trkne denggi . kita kdg anggp mse preggy demam ni hal biase2 tpi kdg tu dlm xsedar ad bnyk juga punca demam . sy mse demam tu pon sambil lewa xnk check tpi suami brkeras kata prgi check sbb dy rse xsedp ati . klau xmungkin da brlaku prkara yg xd ingini . ini bkn mnakot kn ye sis tpi doc mmg pesan kita klau preggy batter check je lebih baik sbb kita tau janin brkongsi drh semua dgn mommy dy.

Klo sy awal2 dlu mmg badan panas je time nk tido . Lepas scan cete dgn dr, dr ckp normal sbb perubahan hormon kan.dr pon x suggest nk bg ubat demam time tu. So byknn makann sihat je

Hai dear..masa preggy mmg sist imun ada low sikit,banyakan minum air suam dan makanan berkhasiat k..dan ckup rehat.jgn lupa ambik vit c.

Tu antara simptom di awal kehamilan.. apa2 pun better check ke doc utk kepastian & Kesihatan mommy n baby.. 😊

Aahh normal.. nanti dah lewat period sebulan.. boleh lah pergi scan

Normal . Sy sblum thu prgnant ..mmg deman on off 😂

Normal

Hati sis kalu demam on off.. Baik g jumpa doktor.. Sbb pengalaman saya yg gugur sblm ni dok demam on off dari awal.. Cukup 13w gugur.. Maaf bkn nak takutkn.. Tp tu salah satu punca yer..