Demam on off 4 hari. Malam je demam

Hi mommies, sy skrg demam on off 38.4 dan sakit bdn smpai stress sbb yela anak baru 8m kne breasfeeding lagi. Ubat pula mcm tak berkesan since kita cuma bole mkn paracetamol je sbb bf baby. Sy tak pernah period lagi since bersalin tapi takut juga klau pregnant. Adakah demam on off pening kepala ni tanda awal pregnant ya? Upt -ve, atau masih terlalu awal?

2 Balas

saya pn sama mcm tu ank da 9bln tak period . kerap jgak demam on off . kalau awak da test upt -ve kira tak prgnant . awak sbnarnya terlalu penat . berehatlah utk recharge energy awak 💞

tak sis. kalau UPT positive baru pregnant.