hye moms

kalau dari awal muka kusam saja smpai skg dh 31w pn xd seri jugak huhu.. ramai ckp kalu muka xdak seri bby boy. betui ka?

2 Balas

Hmm.. Sy dlu org ckp muka berseri2 sgt msa pregnant. Tp sy pun baby boy 😅. Yg sy dgr, org ckp klu time ngndung maknya nmpk kusut sbb seri dia tu turun ke anak pmpn yg dikandung. Katanya la

5y ago

selalunya muka tak berseri tu anak perempuan...lagi satu kalau suka makan manis2 salah satunya petanda pregnant anak perempuan....saya ms anak kedua teringin seafood,suami suka asam,kluar boboi

mse pregnant ank no 2,muka sy berjerawat, x suke make up lgsg walau lipstick.. bby lahir bby girl.. x tau lah, mgkin lain org lain pembawakan nye kot..

5y ago

Sama la ngn sy...🤭ank suma pmpn..skg ni tgh ngndung ank k'5..hrp dpt bby boy la kn..🤭doa2 kn sy yer..😘