Tanda Bersalin? Anak Pertama

Kalau dah kluar darah dan ada sakit perut tu tanda bersalin ke?

13 Balas

Better terus ke hosp sis....sbb mcm sy turun darah tp x sakit pon nurse kk suh ke hosp tp xde bukaan lagi, 5 hari kemudian baru sakit perut selang 5 minit, dari jam 12,tp sy gi hosp lepas subuh, darah turun sokmo, masa dh sakit sgt tu lagi mcm period dh darah kuar, gi cek dh 5cm, terus je bersalin 2 jam kemudian, moga dimudhkn sis...

Syukur alhamdulillah.. Sepatutnya due 3.08.2020..tapi baby tak sabar nak Keluar jumpa ibu Dan ayah dia🤗..subuh jam 2 pagi air ketuban pecah 20.07.20..Saya sdh selamat bersalin normal pada 20.07.20 jam2.55 ptg.. Dapat baby girl... Syukur Alhamdullilah

Kalau sakit setiap 5mnit tu tanda nk bersalin..tp kalau dah keluar darah pon dah blh g spital sbb separuh org klua darah pon bukaan dah ade....

Sy turun darah n lendir terus g hospital bila DR check dah 4cm.jgn tangguh sila ke hospital segera ap2 mereka boleh pantau keadaan sis..

yaa sis , sy keluar lendir dan darah then cek ke hospital dah 2cm masa subuh tu sekali ptg dah keluar baby

Better g cek kt klinik@ hspital trus..Sye shown blood sikit pon ttp trus g hspital..

Klu dah hampir due date mgkin tanda2 bersalin..pergi hospital terus

Mungkin. Gi Spital terus je sis 😊

Yess sis.

Yeppp kak