Tanda² Bersalin

Hai mums, sy dah 39 week. Tetiba tdi rasa sakit² perut. Lepastu ada kluar lendir brwarna sdikit coklat tapi bukan darah. Adakah itu tanda² nak bersalin?

2 Balas

mgkin juga sis.. sis kena stanby..klau dh rasa sakit atau kluar drh dh boleh trus pgi hsptal.. semoga dipermudahkan..

2y ago

Betul sis, slepas bbrpa jm, cntraction smkin sakit dn sy cpt2 dtg hsptl. Syukur skrg ank dah umur 2 tahun 😁

ye. dah dekat dah tu. bila contraction regular pegi hospital

2y ago

Betul sis. Tq