35w 3d saya banyak kluar darah tp perut langsung x sakit ? ada ka tanda nak bersalin ?

4 Balas

sama la ngn sy . turun darah . pastu pg hsptl doktor cucuk ubat dexa (ubat matangkan paru paru bby) then doktor pantau darah dkt pad kita . pastu doktor akan check bukaan dh buka ke atau nk check darah tu punca sbb apa . better pg sis . sy pn bru kluar wad hahaha . check bukaan udah 1cm tp dktr kasi balik sbb xda contraction kerap

3mo ago

tu pn punca jgk sis . sy yg boleh turun darah sbb naik kete hentak ii esok pagi turun darah . xpa sis snap ja gmbr darah tu . tnjuk dkt nurse . nnt diorg psang ctg tgok jantung bby ok ke tak . jgn takut sis .

terus pegi hosp..nurse sy selalu pesan jgn hesitate tuk terus ke hosp..itu lebih baik dr berlaku perkara y d ingini..sy akan priority baby dlm kandungan

Perut ada rasa mengeras ke ?

3mo ago

Better sis pegi hospital tuk check apa sebab bleeding. Kita x tau apa yg jadi dekat dlm tu. At least kalau belum bersalin pun, kita tau condition baby dekat dlm mcm mana. Semoga dipermudahkan segala urusan sis

dah pergi klinik?

3mo ago

Turun darah wajib PAC terus . Jgn Tunggu even tak sakit