Clearblue pregnancy test

Kalau clearblue positive confirm pregnant ke? Ada tak yang positive tapi tak pregnant?

3 Balas

sy pon nk tanya soalan yg sama. clearblue positive tp gi klinik doc ckp negative. scan pon x nampak apa. mgkin awal lg. sy nak cuba guna upt strip lepas sebulan lewat period mcm sis atas ni cdgkan. semoga ada hrpn 🥺

2y ago

Hai sis just nk tau skrg mmg not pregnant ke lps dapat result positive tu?

Hai sis, saya tak ada pengalaman guna UPT clear blue tapi utk menjawab persoalan sis saya cadangkan guna UPT strip slps sebulan lewat period. If pregnant mesti dpt double line sama terang.

selalunya confirm