Upt positive tpi clearblue not pregnant

Hai momy semua.. pernah x yg jdi mcm saya.. bile check pakai strip positive tapi clearblue not pregnant.. dah check pakai strip 4 kali.. naik line.. tapi bile guna clearblue, not pregnant.. strip ni scam saya ke?? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Upt positive tpi clearblue not pregnant
2 Balas

strip ni boleh jdi evap line. sbb cb tu tepat je. 1-2w pon boleh detect. tpi cube tgu lgi 1w. buat balik

2y ago

okay baik.. terima kasih.. nnti saya try lagi skali minggu depan 🤗

Mungkin salah beli yg utk check kesuburan punye