Positive tak?

Adakah saya positive? Saya lambat period 12hari. Sebelum ni ada test upt yg negative dan faint line. Last week try clearblue negative. Tapi pagi ni try lagi clearblue rasa excited sangat sebab keluar mcm ni #FirstTime

Positive tak?
8 Balas

Hai sis. Gambar gelap tapi nampak mcm ada faint line. Nak yakin tunggu sebulan lewat period. Masa ni hormon HCG dh byk & boleh nmpk double line sama terang.

msih smr g sis..sptt dh npk line terang dh..sis bli clear blue dgtal..yg tu sng dtct sis preg or x

3y ago

Done join sis 😇

sy dh lewat sbln priod..sy test upt dkt hcg 2line tp samar

pregnant tu tunggu dua tiga hari lagi

pregnant ni,alhamdulillah....

better beli yg digital

Rasa mcm pregnant ni

pregnant yeah