lapar breastfeed

kalau breastfeeding memang slalu lapar ke? dan saya kena makan setiap kali lapar? risau asyik lapar, saya takut nafsu makan je bukan betul2 lapar. Tp susu dah start drop 😭😭😭

22 Balas

mmg akan lapar pon awak. sy mkn je xpk byk pon. baby minum susu badan sampai usia dia setahun 2bulan. stop bukan sebab xde susu sbb doctor advise soh stop. pregnant 2nd baby. setakat sy dok bg susu bdn sy xde diet. sy minum air byk. dn sy mkn je. xde naik berat badan. masa bukak buku pink dkt adik dia berat 54kg. berat asal msa bukak buku pink dkt 1st baby☺️