sakit badan

kalau bersalin anak 1st memang badan akan sakit2 ke?sbb sye rasa mcm tue sekarang..bila dh baring nk duduk nk bngn sakit..bila dh duduk bersila kt bwh nk bngn sakit lutut sakit blakang..dh mcm org tua?..mmng gitu ke atau saya kena berurut baru elok?

1 Balas
5y ago

adehhh tkot nye..tue laa eakk nk berurut tp tgh mncari org..aritu suruh laki urut dh mcm resling pulak dibuat nye..serikkk kejap🤣🤣terima kasihhh sis 😉😊