Sakit tulang kelengkang

Ada tak mcm sye , sakit tulang dekat celah kelengkang peha time preggy? Dlu msa ank no 2 mmg ade sakit jgk kt kelengkang tpi xseteruk skrg 😅 now nk bersila pun payah, nk buat kerja duduk lantai pun dh susah, mcm ade rasa tarik2 kt celah ni berdekatan dengan vagina kita. If duduk lama atas krusi atau lps baring, bila nak bangun permulaan step tu mesti sakit sangat2 nak berjalan. Tuhan jelah yg tau, nak nangis rasa kdg2 , lgi2 kt tmpt kerja huhuu.. terkedek2 jalan kiri kanan kiri kanan dah sebijik mcm penguin 😂 sbb sakit sangat. Tapi dah lama2 dh xsakit pulak kdg2.

2 Balas

saya skrg tgh alami.. start sakit 35weeks. now 37weeks lg kuat sakit... duduk kt lantai sakit, bile baring ok. part nk bangun duduk lg skit kan... kdg2 rasa nak cry sbb terlalu skit... masa 36weeks doc scan bby 3kg. nti repeat scan 38weeks nk thu bby berat berapa. preggy no 2 kali ni sgt2 berlainan.. kali ni mmg sakit 😩

2y ago

sye mula2 bring je ok. Lama2 baring pun jadi sakit 😭 bila kita nk pusing bdn kiri knan kan nak kne alih kaki, sakit yakmatt pdhl bru 24weeks

Dah berapa weeks tu? 😁

2y ago

Normal je tu sis. Mungkin sbb awk aktif sangat ke kan, banyak diri bangun duduk semua. So bwh tu mmg senang sakit. Banyakkan minum susu ye 😁