gerak bby

kalau bby kerap ngeras dgn gerak ats dri pusat tu maknanye kepala dea da kt bwh x? skrg sy da 34w

1 Balas

Rasanya kaki kat bawah msi tu.. 🤔 Sbb dgn kaki ja dia boleh tolak keatas.. spttnya baby dah menyiring time ni.. utk turunkan kepala..

5y ago

dea aktf tu aktf tau kdg x smpai kol 2 dah cukup dah dea gerak 10kli.. tp tu la sy isau np dea asyk ngeras bela kanan je. pstu nk thu la btl x dea da pusing kple kt bwh blm