keras bela kanan

sy pelik bby asyk keras bela kanan je knp ye? skrg dah 8buln lbih ke tu kple dea isau kalau kple dea still kt ats sbb ada owg kata 8bln kple bby da kt bwh

10 Balas

Same laa jugak dgn sya...baby still xturun lgi...nii dah 33 weeks dah ....asyik mngeras ke sebelah kiri kanan...kadang bole perasan laaa dy kuat menendang dekat situ...haihhh nth ape dy wat dlm tu kn...doakn mudah2 han anak saya turun laaa ye...risau jugak dibuat nye...

5y ago

Owhh yeke...

Cuba tidur sebelah kiri atau kanan..jgn tidur lurus..tips dari my mom,aritu sy scan 23 week baby songsang,so tryla tips my mom..dr ckp dlm 30 week selalu baby pandai pusing balik,next scan kepala baby da trun bawah😊

5y ago

sy ari ari tdo mngadap kiri. jrg tdo lurus

Saya pun 8bulan. Tapi baby mengeras belah kiri je. Mgkin situasi kita sama tp posisi je lain. Masa 30weeks check kepala baby dh kat bawah.

5y ago

hahaha... jgn la tkotkn hahaha.

normal tu sis. klau dh scan doc ckp mmg kpla dh kt bwh tu ok la. sy pn cmtu jgk bby mmg suke dok belah knn je hehe

Kaki atau siku baby kot tu. Bila next scan baby? Nnt doktor explain kepala dh turun bawah atau blum.

5y ago

3hb ada g klnk tpi chek jantung. 19hb pergi lagi yg 19hb tu scan bby tgk kedudukkn dea

Sama dah 8 bulan. Tp baby mengeras ke kiri ke kanan. Ntah apa dia buat dalam tu ☺

Bby sy mmg mngeras blah kanan .. tp kpla dh kt bwh time 6 bln

Maybe baby dah start turun kot ..

Normal

Saya baby baru turun kepale, skrang 8bulan 2minggu sis banyakkan bersujud & bnyakkan senaman ibu hamil. Nanti dia akan turun insyalllah 😊 saya dah buat then rabu hari tu scan kepale baby dah turun kt bawah alhamdulillah

5y ago

Oky tq sis