line hitam

apa beza line hitam kt perot? kalau hitam atas smpai bwh bby apa sllunye? mcm sy ats bwh pusat mmg ada line garisan hitam.. scan tgk bby boy. yg kwn sy pulak pusat dea perot dea xde line hitam pn tp scan bby boy jgk hahahahaha.. cmne tu xfhm hahaha

17 Balas

Sy pulak 2 org girl line dr pusat ke bwh pekat hitam.. skrg pregnent tak pekat cam sbelom ni tp tak tau baby ape.. haha..

5y ago

sama la..2 org girl line pekat hitam..no.3 xbrp jelas line tp girl jgk..takde kaitan line dgn jantina..memang org perempuan ada line tu..klo xsilap ada kaitan dgn kisah maryam dlu kan..

Line tu semua hormon sis. Takde kena mengena dgn jantina. Semoga anak sis dan semua sihat sempurna inshaallah

Xde beza sis.. n xde kaitan dgn jantina.. sy ada line sampai atas jgk cuma pudar sikit yg atas tp bby girl..

Line kat perot tu x da makna apa2... Yg penting time scan tau jantina baby sihat mak pun sihat ya...

Mitos je tu sis.. Klu dri segi perubatan yg sye bca, line hitam tu tanda kurang folic acid.. 🤔

xde la tipu je tu sy 2 org anak line hitam kt perut..dapat sepasang boy n girl..

X de kene mngena pn line hitam tu mommy...x pyh nk pening2 pk pn...huhu

Mitos lah... tu hormon preggy... x yah caya gan jantina yg kaitan

takde kaitan sis..jgn percaya bnda2 mcm tu..

Xde apa2 maksud pun line tu.. Mmg ada dr pusat ke bwh...