Soalan

Kalau batuk2, ada kahak, lepas tu Kadang2 tertelan ada effect tak kat kandungan?? Any suggestions untuk hilang kan batuk yg dah lama ni??

2 Balas

saya pun pernah jugak batuk2 sampai tertelan kahak sendiri .. sorry kotor sikit .. bila pergi KK n inform kt nurse saya batuk2 dah masuk 2 minggu , diorang tak bagi ambil ape ape ubat. biarkan jee nanti lama2 batuk2 akan hilang sendiri

Xade effect pon kalau tertelan kahak tu..Tpi better sis jumpa doc mnta ubt kalau boleh jika xelok btuk dlm 5hri..Tpi try dlu mnum madu cmpur perahan limau nipis..

5y ago

xpe mnum sikit dgn mdu n cmpur air limau sikit..In sha allah ok