Batuk berkahak

Hello mommies.. ada siapa2 yg tahu mcm mna nak hilang batuk berkahak, sebab dah 3 hari 2 malam batuk2 sampai perut pun rasa nak krem sebab non-stop batuk2... Dah jumpa dr tp x berani nak mnum ubat mencairkan kahak 😓😓

2 Balas

kalau pregnant, Dr x suggest makan ubat batuk. boleh try minum lemon + madu. or just lemon kosong. sambil Tu ikhtiar sapu minyak d dada, belakang. moga cepat sembuh ❤️

2y ago

terima kasih saya cuba lepas ni ☺️

Saya dah batuk seminggu pergi kk doktor bagi ubat cair kahak (ubat batuk) pergi swasta doktor bagi ubat kumur & lozenges. Lepastu 2-3hari alhamdulillah baik.

2y ago

Ini ubat ubat tu